Vi söker alltid efter något vi tror är perfekt

Jag tror att jag endast varit ett tomt skal under en lång tid av mitt liv. Evigt sökande efter en idyllisk lycka och känslan av att vara bra, perfekt. Jag undrade hur det kunde se så enkelt ut för alla andra, medan jag satte käppar i de hjul som annars fick mig att rulla. Tankarna som skapade kaos i huvudet fick mig att inse att ingen annan än jag kunde plocka upp ångesten som låg utspilld på golvet. Jag kände att nu finns jag inte mer, trots att jag ville känna det motsatta. Jag ville leva, men jag ville fly. Jag visste att det fanns så mycket att göra, men fortsatte att se mig själv varje dag - göra ingenting. Jag befann mig i den metaforiska existensbubblan och visste inte hur jag skulle göra för att ta mig ut. Jag menar, vi har alla varit där. Vi har alla känt att vi vill fly och att gräset är grönare på andra sidan. Men sanningen är att det inte finns någon annan sida. Vi går runt i cirklar och letar efter något som inte finns förrän vi själva gör det. Det spelar ingen roll var du bor eller vilket liv du lever, lycka börjar bara med dig själv. Om du inte är nöjd med dig själv, varför ska du vara lycklig någon annanstans? Du måste arbeta med dig själv varje dag för att inse att livet är vackert. Kärlek I livet finns det så mycket mer än att hitta någon som vill ha dig eller vara ledsen över någon som inte vill ha dig. Det finns så mycket underbar tid att ägna dig åt att upptäcka dig själv utan att hoppas att någon kommer att bli kär i dig på vägen - och det behöver inte vara smärtsamt eller tomt. Du måste fylla dig själv med kärlek. Inte någon annan. Bli en hel varelse på egen hand. Gå på äventyr, klä upp dig själv, ge till andra, le mycket. Gör allt med kärlek, men romantisera inte livet som om du inte kan överleva utan det. Lev själv och var lycklig själv. Det är inte mindre vackert. Vänskap Vänner kommer att svika dig. Du kommer att bråka med dem, och du kommer att bevittna saker som kommer att förändra dig för alltid. Du kommer att förlora bästa vänner som du trodde skulle vara där för alltid. Du kommer att inse att alla har ett förflutna. Du kommer att gråta, och du kommer att skratta, och ibland kommer du att skämma ut dig själv. Men vid den tiden hittar du också ett ögonblick där inget av det betyder något; där du kan luta dig tillbaka och inse att skiten händer med de människor som kan hantera det och att det är den du är och att ingen borde vilja förändra dig, inklusive dig själv. Livet är fantastiskt, och så är det hemskt. Och så är det fantastiskt igen. Och mellan det fantastiska och det fruktansvärda är det vanligt och vardagligt och rutinmässigt. Andas in det fantastiska, håll fast vid det hemska och koppla av och andas ut under det vanliga. Det är bara ett levande, hjärtskärande, helande, fantastiskt, hemskt, vanligt liv. Och det är hisnande vackert. Men jämför aldrig ditt kapitel ett med någons kapitel femton. Följ din egen väg, skriv ditt eget liv. Lyssna Folk säger saker för att skära dig på mitten - men du har makten att inte förvandla deras ord till en kniv och skada dig själv. Så säg mig; hur många gånger har du tappat din röst för någon som inte ens lyssnar? Var inte den personen. Lyssna. En av de mest uppriktiga formerna av respekt är att lyssna på vad en annan har att säga. När du pratar upprepar du bara det du redan vet. Men när du lyssnar kanske du lär dig något nytt. Ett av de största kommunikationsproblemen är att vi inte lyssnar för att förstå, vi lyssnar för att svara. Lär Det är okej att vara förvirrad. Det är början på att lära sig nya saker. Du ska inte lära dig för du måste. Du ska lära dig, för kunskap är makt. Lär dig, för ingen kan någonsin ta det från dig. Lär dig eftersom du vill veta mer. Lär dig, eftersom det förbättrar dig. Lär dig, för det får dig att växa. Och efter att du lärt dig - Lär ut! Varma kramar till er från Nella
Progress me app preview Progress me app preview

Download our app and start your journey!