10 dagars utmaning - självkänsla! (dag 4)

Sluta jämföra dig Ju bättre din självkänsla blir desto mindre kommer du per automatik att jämföra dig med andra. Se till att bli medveten om detta redan nu! Människor med låg självkänsla tenderar ofta att ha svårt att glädjas åt andras framgångar och ser ofta med kritiska ögon på dem. Sträva efter att byta ut dina tankar. Istället för att jämföra dig med människor som ”det går bra för” eller som du tidigare varit avundsjuk på – låt dem inspirera dig istället. Tänk vad mycket du har att lära från dem. Bli deras vän istället och berätta att dem inspirerar dig i livet. Att vara generös mot andra genom ge något tillbaka till någon annan är mycket självförstärkande och bidrar förstås också till en bättre självkänsla.
Progress me app preview Progress me app preview

Download our app and start your journey!