10 dagars utmaning - bättre självkänsla (dag 2)

Hej! Nu har du genomfört en av tio övningar i din resa till en bättre självkänsla. Tänk på att dessa övningar alltid är bra att ta med sig och gärna ska utföras flera gånger för bästa resultat. Idag ska vi träna på att bryta och eliminera negativa tankar. Det kan vara svårt att upptäcka negativa tankar själv eftersom det inte är ovanligt att många av oss har gått nästan hela sitt liv utan att tycka om sig själv. Men när du väl lär dig att bli mer uppmärksam på vad du faktiskt säger till dig själv varje dag så ska du omedelbart upphöra med dessa nedvärderande tankar. Det är omöjligt att älska sig själv om man samtidigt bombarderar sina hjärna varje dag med budskap som ”Jag har en tjock kropp”. Prova istället att börja med att ändra dina tankar till ”Jag har en kropp”och låt tanken stanna där. Målet är att du till slut ska kunna älska dig själv så mycket att du framöver kan ändra ditt budskap till ”Jag har en fin kropp”.   Glöm inte bort att återgå till denna övning varje gång en negativ tanke kommer upp. 
Progress me app preview Progress me app preview

Download our app and start your journey!